Työ meillä ja rekrytointi 2018-02-07T09:25:37+00:00

Työ meillä ja Rekrytointi

Kanssamme voit aloittaa työurasi alkutaipaleen tai nousta kyytiin puolivälistä ja kehittää itseäsi kilometri kilometriltä. Menemme kanssasi rohkeasti niin ylä- kuin alamäet, opastamme Sinua kulkemaan tiukoissa mutkissa ja tarjoamme mahdollisuuksia kulkea haastavampia reittejä kohti yhteistä määränpäätä, asiakaslupauksemme ylittämistä.

Kanssamme kulkee päivittäin Liutun tiimiläisiä aina asiakaspalvelijasta ajojärjestelijään, kuriirista tilausajokuljettajaan ja taksinkuljettajasta palkanlaskijaan.  Mikä matka kiehtoo Sinua?

Työnhakulomake

Töissä Liutulla

Load More Posts

Nyt avoimena olevat työtehtävämme

Huomaathan, että voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen vaikka toivomaasi työtehtävää ei juuri nyt ole vapaana.

Jokaisella matkallamme korostuu asiakaslähtöinen ote ratista, vaihtuvat maisemat ja matkaasi tukeva esimiesten sekä kollegoiden tiimi joka piirtää kartan kanssasi. Tutustu Liutun tiimiläisten matkatarinoihin sivullamme.

Kuulemme erittäin mielellämme Sinusta!

Yhteistyö oppilaitosten kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, sillä uskomme vahvasti, että nuorissa on tulevaisuus ja opiskelu luo näkökulmia jokaiselle. Kannustammekin myös omaa tiimiämme aktiivisesti opintojen pariin.

Meillä on ovet avoinna niin TET - harjoittelijoille, työharjoittelijoille kuin oppisopimuskouluttautujille. Mahdollisuuksia kartoitetaan aina yhdessä hakijan kanssa ja harjoittelun sisältö räätälöidään opiskelijan tavoitteiden ja opintosuunnitelman mukaisesti.

Mistä Sinä toivot saavasi kokemusta?

Liuttu Academy

Tarjoamme erityisesti henkilökuljettajan perus- ja jatkokoulutusta oman asiakaspalvelulähtöisen koulutusohjelmamme mukaisesti meille työllistyville kuljettajille. Liuttu Academyssä koulutamme lisäksi aktiivisesti omia tiimiläisiämme ja tarjoamme mahdollisuuksia kehittyä jatkuvasti. Ammattitaito on meillä aidosti tärkeä asia johon kiinnitämme huomiotamme. Liuttu Logistiikka Oy on Liikenteen turvallisuusviraston hyväksymä koulutuskeskus.

Koulutuksemme sisältää paljon jaettuja kokemuksia arjen työstä ja kouluttajina toimivat Liuttu Academyn päävastuullinen kouluttaja Anu Lahti yhteistyössä kuljetusesimiesten, mentoreiden sekä tarkoin valittujen ulkopuolisten kouluttajien kanssa.

Kuljettajan koulutusohjelma koostuu peruskoulutuksesta (30h), käytännönharjoitteista (8h) ja työtehtäviin prerehdytyksestä (8h). Arvioitu koulutuksen kesto 2 vkoa ja koulutuksia järjestämme noin kerran kuukaudessa.

Solmimme jokaisen koulutuksen suorittaneen henkilön kanssa työsopimuksen. Hae koulutukseemme ohesta:

Liuttu Academy -Hakemus