TAVARAKULJETUS

Tavarakuljetuksissa olemme erikoistuneet First & Last Mile -palveluihin, tutummin sanottuna ovelta ovelle ja aina ihmiseltä ihmiselle.  Jakelualueemme kattaa Pirkanmaan, Satakunnan, Etelä-Pohjanmaan sekä Vaasan, unohtamatta yhteistyökumppaniemme maanlaajuista sekä kansainvälistä verkostoa.  Palveluamme voidaan aina täydentää erilaisilla palveluelementeillä varastoinnista asiakirjahallintaan.

0100 5041

(2,21 eur / min + npm)

service@liuttu.com

Liuttu at Your Service

Fast – Ovelta ovelle

Automme ja kuljettajamme on käytössänne 30 minuutissa tilauksestanne. Toimitamme lähetyksenne nopeasti minne päin Suomea hyvänsä.

Same Day – Ovelta ovelle

Tässä rytmimme on aamupäivä – iltapäivä. Noudamme kuljetettavat lähetykset aamupäivän aikana oveltasi ja toimitamme ne vastaanottajalle iltapäivän aikana. 

Next Day – Ovelta ovelle

Tässä rytmimme on tänään nouto – huomenna jakelu. Noudamme kuljetettavat lähetykset tilauspäivänä ja toimitamme ne vastaanottajille seuraavan arkipäivän kuluessa.

Olemme kulkeneet vuosien aikana tuhansien kilometrin matkan, toimittaneet viikoittain satoja lähetyksiä ja luoneet päivittäin reittisuunnitelmia. Kokemuksemme on rikkaus, jonka haluamme jakaa kanssasi. Sen avulla luomme toimivia, tehokkaita sekä laadukkaita kuljetuksia Sinulle.

Kuriiripalvelut  Tampereella – Sinun näköisesti

Pieni paketti, kirje tai muu lähetys kulkee avullamme vuorokauden ympäri, autojemme liikkuessa 24/7 vuoden jokaisena päivänä.

Voit valita kaupunkikuriiripalvelumme pienille lähetyksille kustannustehokkaasti, mutta laadukkaasti. Lisäpalveluna kuriiritoimitustamme täydentämään voit valita esimerkiksi lähetysten lajittelupalvelun.

Muut kuljetukset

Lämpösäädellyt kuljetukset

Palveluvalikoimassamme löytyy myös lämpötilasäädellyt kuljetukset, tällöin kuljetuskalustossamme on reaaliaikainen tallentava lämpötilan seuranta ja kuljetuskalusto on hyväksytty elintarvikekuljetuksiin, näiden lisäksi toimintamme varmistaa laadukas omavalvontasuunnitelmamme. Osaamisemme korostuu tarkkuutta sekä erityistä huolellisuutta vaativissa toimituksissa.

Isommat lähetyserät

Kanssamme kuljetat myös tarvittaessa isommat lähetykset lavoina tai rullakkoina, vaivattomasti ja tehokkaasti.

Erityistä huomiota vaatien kuljetuksien osalta annamme mielellämme Sinun näköisesi tarjouskokonaisuuden vuorokauden sisällä.

Kysythän rohkeasti mahdollisuuksistamme auttaa!