Töihin meille2023-07-10T15:00:30+03:00

Töihin meille

Kanssamme voit aloittaa työurasi alkutaipaleen tai nousta kyytiin puolivälistä ja kehittää itseäsi kilometri kilometriltä. Menemme kanssasi rohkeasti niin ylä- kuin alamäet, opastamme kulkemaan tiukoissa mutkissa ja tarjoamme mahdollisuuksia kulkea haastavampia reittejä kohti yhteistä määränpäätä, asiakaslupauksemme ylittämistä.

Kanssamme kulkee päivittäin Liutun tiimiläisiä aina asiakaspalvelijasta ajojärjestelijään, kuriirista terminaalityöntekijään ja palkanlaskijaan.  Mikä matka kiehtoo Sinua?

Nyt avoimena olevat työtehtävämme

Huomaathan, että voit aina lähettää meille avoimen hakemuksen vaikka toivomaasi työtehtävää ei juuri nyt ole vapaana.

Jokaisella matkallamme korostuu asiakaslähtöinen ote ratista, vaihtuvat maisemat ja matkaasi tukeva esimiesten sekä kollegoiden tiimi, joka piirtää kartan kanssasi.

Kuulemme erittäin mielellämme Sinusta!

Yhteistyö oppilaitosten kanssa

Teemme tiivistä yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa, sillä uskomme vahvasti, että nuorissa on tulevaisuus ja opiskelu luo näkökulmia jokaiselle. Kannustammekin myös omaa tiimiämme aktiivisesti opintojen pariin.

Meillä on ovet avoinna niin TET - harjoittelijoille, työharjoittelijoille kuin oppisopimuskouluttautujille. Mahdollisuuksia kartoitetaan aina yhdessä hakijan kanssa ja harjoittelun sisältö räätälöidään opiskelijan tavoitteiden ja opintosuunnitelman mukaisesti.

Mistä Sinä toivot saavasi kokemusta?