Referenssit ja kumppanimme

Tutustu meihin lisää asiakkaidemme sekä asiakastarinoidemme kautta. Vahva osaamisemme yhdistettynä laadukkaaseen kumppaniverkostoomme on auttanut ja auttaa myös tulevaisuudessa meitä rakentamaan erilaisia matkoja Sinulle.

Missä me voimme palvella Sinua?

Henkilökuljetukset 0100 4041 | 0100 5041 Tavarakuljetukset

service@liuttu.com

Liuttu at Your Service

Asiakastarinamme

Ohessa nähtäväksesi ripaus erilaisista palveluistamme, tutustu rohkeasti.

Nixi-Kaluste Oy on keittiö – ja kylpyhuonekalusteiden suomalainen myyjä ja valmistaja. Toimimme Nixi -Kalusteen paikallisena jakelukumppanina; tuottaen kustannustehokkaan ja laadukkaan kalustetoimituksen asentajalle täsmällisesti juuri silloin, kun remontti aikatauluun sopii.

Sannan Ruokakassi -palvelu haluaa helpottaa asiakkaan arkea suunnittelemalla monipuolisen ja terveellisen arkiruokakokonaisuuden, josta koko perhe voi nauttia yhdessä. Sannan Ruokakassit toimitetaan asiakkaille resepteineen kotiovelle asti. Saamme olla mukana tuottamassa uudenlaisia arkea helpottavia palveluita asiakkaille, vastaamme paikallisesti Tampereella siitä, että asiakas saa ruokakassinsa ennalta sovittuun aikaankotiovelle toimitettuna

Ahlmanin Tilameijeri toimii Tampereella tuottaen sitä aitoa ja todellista lähiruokaa. Tilameijerin tuotteita on myynnissä paikallisissa kaupoissa ja ravintoloissa. Huolehdimme tuotteiden kuljetuksesta tilameijeriltä myyjille. Saamme toimia Ahlmanin tilameijerin kuljetuskumppanina,  koska pystymme takaamaan asiakkaalle laadukkaan, lämpösäädellyn, lämpötilaseuratun ja asiakkaan toiveet huomioivan kuljetuspalvelun. Kuljetustarpeiden vaihdellessa asiakkaan tuotannosta johtuen, pystymme reagoimaan nopeastikin mahdollisiin lisäkuljetustarpeisiin.

Premium Palvelukokonaisuus, alusta loppuun:

Toteutimme asiakkaalle toiveesta laadukkaat kuljetukset 150:lle  juhlavieraalle juhlien päättymisen aikaan sekä hotelleihin että kotiosoitteisiin Tampereen alueella.  Lisäksi huolehdimme asiakkaan ulkomaalaisten asiakkaiden lentokenttäkuljetuksista.

Premium ajojärjestelijä asiakkaan käytössä organisoimassa juhlapaikalla vieraiden kuljetuksia:  Hänen työtehtävä on ennenkaikkea varmistaa vieraiden viihtyvyys ja sujuva lähteminen sekä huolehtia autojemme tehokkaasta, mutta asiakaslähtöisestä kuljetuksesta. Hänellä oli suora yhteys kuljettajiimme sekä asiakaspalvelukeskukseemme, näin pystyimme huomaamattomasti tarvittaessa reagoida jos johonkin kellonaikaan tulee ns. ennustamaton piikki. Näin takaamme, että vieraiden paluu on laadukas ja luo mieleenpainuvan lopetuksen tilaisuudelle.

Premium- kalustomme sekä kuljettajamme varattuna ainoastaan asiakkaan vieraiden käyttöön ajalla 00:00 – 05:00.

Palaute asiakkaaltamme: Olemme erittäin tyytyväisiä palveluunne, tilaisuutemme kuljetukset sujuivat juuri niin kuin toivoimmekin – kiitos vielä yhteistyöstä!

Premium Palvelukokonaisuus

Premium Asiakaspalvelu – tilaisuutesi yhteyteen

Toteutimme asiakkaalle kansainvälisen konferenssin yhteyteen palvelut, joilla mahdollistimme  Konferenssiosallistujalle miellyttävän ja sujuvan kuljetuksen  lennoilta hoteilleille sekä paluun hotellilta lennoille.

Koordinoimme kuljetusten ilmoittautumiset, suosittelimme asiakkaalle parasta kuljetusvaihtoehtoa sekä järjestelimme ja toteutimme kuljetukset. Olimme yhteydessä asiakkaisiin vahvistaaksemme kuljetukset. Osallistujat maksoivat kuljetuksensa itse.

Asiakkaalle räätälöity ilmoittaumislinkki kuljetukseen lentokentältä sisältäen seuraavat palveluvaihtoehdot: Liuttu Flybus (laajennetuilla pysäkeillä), jaettu kuljetus tai Liuttu lentokenttäpalvelu.  Tapahtuman järjestäjällä oli myös oma aktiivinen linkki ilmoittautumisiin.

Liuttu Service 24/7 asiakkaiden tilausten koordinointi, vahvistus ja ajojärjestely puhelimitse sekä sähköpostitse.

Premium asiakaspalvelu - Helpottamaan tilaisuuden järjestelyissä