Henkilökuljetus

Liutun henkilökuljetuspalvelut palvelevat sekä yksittäisen kuljetettavan että isompien ryhmien tarpeita olipa kyseessä sitten välitön kuljetustarve tai tilausajo.

Kuljetuksia moniin erilaisiin tarpeisiin

Normaalin henkilökuljetuksen lisäksi huolehdimme edestakaisista kuljetuksista esimerkiksi lentokentälle ja samalla vieraasi vastaanottamisesta ja opastamisesta perille vierailukohteeseen. Tarvittaessa henkilöstömme ja henkilöautokalustomme palvelee sinua myös erilaisissa edustus- ja juhlatilaisuuksissa, kuten VIP-vieraiden kuljetuksissa, hautajaiskuljetuksissa tai hääauton tarpeessa.

Tee jo matkastasi hauska ja hyödyllinen lisäpalveluiden avulla

Ryhmämatkojen ei tarvitse olla vain istumista, vaan matkoja voidaan hyödyntää myös viihteellisinä tilaisuuksina tai hukka-ajan sijaan työkokouksina. Ryhmäkuljetuskalustomme on varustettu monipuolisella AV- ja kokouslaitteistolla näytöistä ja tietokoneliitännöistä karaokevälineistöön. Tarvittaessa kuljetusta voidaan täydentää myös catering-palveluilla ja tarvittaessa vaikka matkaoppaalla. Henkilökuljetuksiin liitettävistä Lisäpalveluista voit lukea lisää täältä.

Lue lisää palvelukohtaisista kuvauksista tai kysy sinulle sopivista palveluista Liuttu Servicestä.