02 Taksi on ilmainen sovellus, jonka kautta asiakas voi tilata taksin helposti ja turvallisesti useassa kaupungissa Suomessa, mihin kellonaikaan tahansa.

Kun asiakas lataa sovelluksen puhelimeensa, hän näkee siitä kaikki tilaushetkellä tarjolla olevat taksit hintoineen ja saapumisaikoineen, joita vertailemalla hän voi tilata helposti tarpeisiinsa parhaiten sopivan kyydin. Kaikki oleellinen tieto taksin tilaamiseen on kätevästi käsissä omassa puhelimessa.

02 Taksin palveluntarjoajat on valittu huolella vain luotettavista ja hyvämaineisista taksiyhtiöistä. Liuttu Premium aloitti palvelussa lokakuussa.

02 Taksi tavoittaa enemmän asiakkaita ja tuo lisää kyytejä

02 Taksi on yksi kanava lisää Liutun Premium taxin  tilaamiseen. Sovelluksen käytön helppous ja laaja kattavuus on asiakkaan edun lisäksi kuljettajan etu. Asiakkaita ja kyytejä tulee lisää.

02 Taksia ylläpitää 020202 Palvelut Oy, jonka palvelut lähes jokainen suomalainen tuntee ja jonka palveluun luotetaan. Tämä on valtti taksia tilattaessa. Kun vastassa on tunnettu palveluntarjoaja, jonka piiristä löytyy vielä tuttu taksi, on kynnys tilata kyyti matalampi. Jo nyt konsernin hakupalveluista etsitään takseja jopa noin miljoona kertaa vuodessa, ja takseja välitetään vilkkaasti!

Liuttu Premium täyttää kriteerit, joita asiakkaat taksikyydissä arvostavat

020202 Palvelut Oy kehitti 02 Taksin asiakkaidensa tarpeista. Sen teettämän taksin käyttöä koskevan tutkimuksen mukaan suomalaisille tärkeimpiä asioita taksimatkoissa ovat taksin nopea saatavuus, turvallisuuden tunne ja kuljettajan kyky löytää paras reitti.

Nämä kaikki toiveet toteutuvat Liutun matkassa ja 02 Taksi -sovelluksen käytössä, joten taksin tilaus kyseisen sovelluksen kautta käy huolettomasti. Sieltä tilatessa Liuttu Premium saapuu paikalle aina tienoonsa tuntevalla kuljettajalla hoitaen kyydin sen mukaisella aikataululla ja hinnalla, mitä sovellus lupaa, parhainta reittiä unohtamatta.

Kokeile vaikka – lataa taksisovellus täältä! Sovellus toimii Android- ja iOS-laitteilla.