Liuttu Academy – Toukokuussa alkaa uusi koulutusjakso

Hakuaika huhtikuun 19.4.2018 asti

Kuljettajan koulutusohjelma koostuu peruskoulutuksesta (30h), käytännnönharjoitteista (8h) ja työtehtäviin perehdytyksestä (8h). Arvioitu koulutuksen kesto on 2 viikkoa ja koulutusjaksoa on tarjolla toukokuuussa kaksi. Solmimme jokaisen koulutuksen suorittaneen henkilön kanssa työsopimuksen. Ja tämän lisäksi koulutuksemme on ilmainen jokaiselle kuljettajalle hänen sitoutuessa kulkemaan kanssamme vähintään vuoden.

Kutsumme hakemusten perusteella osan koulutuksesta kiinnostuneista henkilöistä haastatteluun. Tämän tiimoilta hakuaika toukokuun koulutukseemme on 19.4.2018 asti voimassa. Luonnollisesti voit hakea koulutuksiimme hakuajan umpeuduttua ja katsomme yhdessä kanssasi koulutusajankohdan muilta koulutusjaksoiltamme.

Liuttu Academyn kouluttaja Anu Lahti on ylpeä koulutusten saamasta suosiosta sekä jo valmistuneista uusista kuljettajistamme. Olemme kouluttaneet parhaillaan meneillään olevan kolmannen koulutusjakson jälkeen yli 40 uutta kuljettajaa. Olemme siis puolivälissä tavoitettamme jonka asetimme vuoden alussa, 80 uutta kuljettajaa vuoden 2018 loppuun mennessä. Koulutuksemme ansiosta olemme saaneet käännettyä alalla pitkään vallinneen ajatuksen kuljettajapulasta ja uskallammekin todeta, että oikealla asetelmalla alastamme on tullut aidosti houkuttelevampi. Koulutuksesta kiinnostuneita henkilöitä onkin ollut jokaiselle koulutusjaksollemme enemmän kuin olemme harmiksemme pystyneet ottamaan jaksoille mukaan.

Kuulemme erittäin mielellämme juuri Sinusta ja Sinun ajatuksistasi tulevaisuuden kuljettajista!

Lähetä rohkeasti hakemuksesi ohesta: Liuttu Academy

 

2018-06-14T17:09:29+00:00