HENKILÖKULJETUS JA TAXIPALVELUT

Olemme kiinnittäneet erityishuomiota kuljettajiemme vahvaan asiakaspalveluosaamiseen ja kalustomme edustavaan ulkonäköön. Tilausajot toteutamme premium-tason edustusautoilla, jotka ovat nahkaverhoiltuja ja väritykseltään tyylikkään mustia. Meille on kunnia-asia huolehtia aikatauluistasi ja viihtyvyydestäsi, sillä jokainen kuljetus on arvokas ja jokaisella matkalla on merkitys.

Pääasiallisimpina palvelukielinämme on suomi, ruotsi, englanti, ranska ja saksa. Toiveidenne mukaisesti täydennämme kuljetuskokonaisuutta Premium-palvelutuotteillamme kuten Catering-, hosting- ja reittisuunnittelupalveluilla. Tämän lisäksi palvelemme kuljetuksissanne valtakunnallisesti kumppaneidemme avulla.

0100 4041

(2,21 eur / min + npm)

service@kuortti.fi (henkilöliikenne)

Liuttu at Your Service

Premium –  Taxipalvelu

Premium Taxi palvelee Sinua vuorokauden ympäri 24/7, juuri silloin kun Sinä tarvitset. Premium-taksimme palvelevat Teitä Liutun taksihinnoittelun mukaisesti. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia, luotettavia, palvelualttiita ja ovat pukeutuneet mustaan pukuun valmiina palvelemaan Teitä. Premium-taksimme ovat mustia Mercedes-Benz Premium Class -autoja.

Saatte aina asiakaspalvelustamme aika-arvion automme saapumisesta ja kuljettajamme soittaa aina hetkeä ennen saapumistaan luoksesi.

Premium – Tilausajo

Premium-tilausajopalvelumme takaa Sinulle aikataulujesi mukaisen sekä ennen kaikkea laadukkaan kuljetuksen. Valikoimassamme on Premium Class -henkilöautoja sekä tila-autoja, unohtamatta 16-32 matkustajapaikalla varusteltuja bussejamme. Me järjestämme Sinulle parhaan mahdollisen kokonaisuuden henkilömääränne mukaisesti, aina tinkimättömästi huomioiden viihtyvyytenne kuljetuksen aikana. Tilausajopalvelumme palvelee luontevasti isojakin ryhmiä, kokoamme yhteen ihmiset myös muilta paikkakunnilta.

Premium – Kuljetusjärjestely

Meille on kunnia-asia olla apunasi Sinun kuljetusjärjestelyissä, onnistunut kuljetus kruunaa tilaisuuden päätöksen. Suosittelemmekin lämpimästi varaamaan Premium-ajojärjestelijän palvelukseenne tilaisuutenne yhteyteen. Hän vastaa vieraidenne viihtyvyydestä ja sujuvasta kohtaamisesta kuljettajiemme kanssa. Hänellä on aina suora yhteys kuljettajiin sekä Liuttu Service -asiakaspalveluun näin luoden tehokkaan sekä laadukkaan liikenteenohjauksen.

Premium – Hinnasto

Aloitusmaksu – 10,00 eur kaikkina vuorokauden aikoina

Matkamaksu kaikkina vuorokauden aikoina

Taksa 1-4 henkilöä – 2,30 eur / km
Taksa 5-8 henkilöä – 2,95 eur / km

ja

Aikamaksu 0,00 eur / min

Odotusmaksu 1,00 eur / min

Ennakkotilausmaksu – 8,00 eur

Matkamaksu sesonkiaikoina

Taksa 1-4 henkilöä – 2,50 eur / km
Taksa 5-8 henkilöä – 3,30 eur /km

ja

Aikamaksu 0,00 eur /min

Hinnastomme hinnat sisältävät alv 10%

Premium Catering – Palvelu

Premium Catering viimeistelee kuljetuksenne luoden unohtumattoman elämyksen ensi metreiltä asti. Valittavanasi on valmiita ehdotuksiamme tai täysin juuri toiveidenne mukainen tarjoilukokonaisuus.

VIP – Kuljetus

VIP -kuljetuspalvelumme on hiottu viimeistäkin yksityiskohtaa myöden palvelemaan vaativintakin vierasta. VIP -palvelussamme kuljettajamme ovat erikoiskoulutettuja palvelemaan arvovieraita. Kuljetukset toteutamme aina kiinteähintaisina, taksitunnuksettomina tilausajoina. Laadukas, hetkeä ennen siistitty auto viimeistelee aina kokonaisuuden.

Premium-lisäpalvelumme

Kysythän rohkeasti apuamme reittien ja aikataulujen suunnittelussa, tilaisuuden kuljetuksen ilmoittautumispalvelusta aina Hosting-palveluihin. Olemme vain yhden puhelinsoiton päässä ja ammattitaitomme on Sinun käytettävissäsi.

Anna meidän olla avuksesi tapahtumissasi kuljetusten yhdistelyn tai kuljetusten varauskanavan merkeissä. Tarjoamme käyttöösi Web-portaalin kuljetusten varaamisen, reaaliaikaisen tilausseurannan ja aina tavoitettavissa olevan asiakaspalvelumme.

LIUTTU PREMIUM -PALVELU

Meille Premium on aina palvelulupaus Sinulle, josta emme tingi. Toteutamme nyt ja tulevaisuudessa kuljetuksemme Premium-palveluna, jonka keskiössä olet Sinä. Kuljettajamme ovat koulutettuja asiakaspalvelun ammattilaisia, heidän työasunaan on arvokkaasti musta puku ja he palvelevat Sinua puhtailla, laadukkailla ja Sinua varten siistityillä autoillamme.

Premium-taksitilauksissa annamme arviomme jo tilausvaiheessa auton saapumisajasta ja kuljettajanne soittaa Sinulle hetkeä ennen. Haluamme huolehtia matkasi onnistumisesta heti tilauksestasi lähtien.

MEET & GREET -LENTOKENTTÄKULJETUKSET

Vaivattomuutta, luotettavuutta sekä palvelua Sinulle tai vieraallesi. Meet&Greet -lentokenttäpalveluumme kuuluu automaattisesti Premium-palveluumme, arvioimme aina kuljetuksen keston sekä autamme aikataulujesi suunnittelussa ja luonnollisesti ilmoitetun lennon seuranta Liuttu Servicen asiakaspalvelussa, kuljettajamme on vastassa kyltin kera ja avustaa matkatavaroiden kanssa, olitpa lähdössä tai saapumassa.

Lähtevät lennot: Kuljettajamme saattelee Sinut turvallisesti lennon lähtöaulaan

Saapuvat lennot: Kuljettajamme on Sinua vastassa lennon tuloaulassa kyltin kera

Olemme vastassa aina juuri oikeaan aikaan, tervetuloa palveltavaksemme!