Henkilökuljetus ja Taxipalvelut 2018-02-06T10:56:17+00:00

HENKILÖKULJETUS JA TAXIPALVELUT

Olemme kiinnittäneet erityishuomiota kuljettajiemme vahvaan asiakaspalveluosaamiseen ja kalustomme edustavaan ulkonäköön. Tilausajot toteutamme premium -tason edustusautoilla, jotka ovat nahkaverhoiltuja ja väritykseltään tyylikkään mustia. Meille on kunnia-asia huolehtia aikatauluistasi ja viihtyvyydestäsi, sillä jokainen kuljetus on arvokas ja jokaisella matkalla on merkitys.

Pääasiallisimpina palvelukielinämme on suomi, ruotsi, englanti, ranska ja saksa. Toiveidenne mukaisesti täydennämme kuljetuskokonaisuutta Premium palvelutuotteillamme kuten Catering-, hosting- ja reittisuunnittelupalveluilla. Tämän lisäksi palvelemme kuljetuksissanne valtakunnallisesti kumppaneidemme avulla.

0100 1041
service@liuttu.com

Liuttu at Your Service

TILAA HENKILÖKULJETUS

Premium –  Taxipalvelu

Premium Taxi- palvelee Sinua vuorokauden ympäri 24/7, juuri silloin kun Sinä tarvitset. Premium taximme palvelevat normaalin taksin hinnoittelun mukaisesti, lisäämme ainoastaan ammattitaitoisen, luotettavan ja palvelualttiin kuljettajamme mustassa puvussa palvelemaan Sinua. Premium taximme ovat mustia Mercedes-Benz Premium Class autoja.

Saatte aina asiakaspalvelustamme aika-arvion automme saapumisesta ja kuljettajamme soittaa aina hetkeä ennen saapumistaan luoksesi.

Premium – Tilausajo

Premium – Tilausajopalvelumme takaa Sinulle aikataulujesi mukaisen sekä ennen kaikkea laadukkaan kuljetuksen. Valikoimassamme on Premium Class henkilöautoja sekä tila-autoja, unohtamatta 16-32 matkustajapaikalla varusteltuja bussejamme. Me järjestämme Sinulle parhaan mahdollisen kokonaisuuden henkilömääränne mukaisesti, aina tinkimättömästi huomioiden viihtyvyytenne kuljetuksen aikana. Tilausajopalvelumme palvelee luontevasti isojakin ryhmiä, kokoamme yhteen ihmiset myös muilta paikkakunnilta.

Premium – Kuljetusjärjestely

Meille on kunnia- asia olla apunasi Sinun kuljetusjärjestelyissä, onnistunut kuljetus kruunaa tilaisuuden päätöksen. Suosittelemmekin lämpimästi varaamaan Premium ajojärjestelijän palvelukseenne tilaisuutenne yhteyteen. Hän vastaa vieraidenne viihtyvyydestä ja sujuvasta kohtaamisesta kuljettajiemme kanssa. Hänellä on aina suora yhteys kuljettajiin sekä Liuttu Service – asiakaspalveluun näin luoden tehokkaan mutta laadukkaan liikenteenohjauksen.

VIP – Kuljetus

VIP – kuljetuspalvelumme on hiottu viimeistäkin yksityiskohtaa myöden palvelemaan vaativintakin vierasta. VIP – palvelusssamme kuljettajamme ovat erikoiskoulutettuja palvelemaan arvovieraita. Kuljetukset toteutamme aina kiinteähintaisina, taksi tunnuksettomina tilausajoina. Laadukas, hetkeä ennen siistitty auto viimeistelee aina kokonaisuuden.

Premium Catering – Palvelu

Premium Catering viimeistelee kuljetuksenne luoden unohtumattoman elämyksen ensi metreiltä asti . Valittavanasi on valmiita ehdotuksiamme tai täysin juuri toiveidenne mukainen tarjoilukokonaisuus.

Liuttu FlyBus

Liuttu FlyBus – lentokenttäkuljetus kulkee kanssasi aamun ensimmäisille lennoille sekä yön viimeisiltä lennoilta keskustaan. Flybus reitti kulkee viiden eri hotellin kautta ja voit halutessasi hypätä kyytiin itsellesi sopivimmista kohden. Hinta 10 €/henkilö/suunta, voit varata paikan itsellesi Tästä tai tutustua lisää osoitteessa: www.airrport.fi/flybus

Premium lisäpalvelumme

Kysythän rohkeasti apuamme reittien ja aikataulujen suunnittelussa, tilaisuuden kuljetuksen ilmoittautumispalvelusta aina Hosting -palveluihin. Olemme vain yhden puhelinsoiton päässä ja ammattitaitomme on Sinun käytettävissäsi.

Anna meidän olla avuksesi tapahtumissasi kuljetusten yhdistelyn tai kuljetusten varauskanavan merkeissä. Tarjoamme käyttöösi Web -portaalin kuljetusten varaamisen, reaaliaikaisen tilausseurannan ja aina tavoitettavissa olevan asiakaspalvelumme.

LIUTTU PREMIUM PALVELU

Meille Premium on aina palvelulupaus Sinulle josta emme tingi. Toteutamme nyt ja tulevaisuudessa kuljetuksemme Premium palveluna jonka keskiössä olet Sinä. Kuljettajamme ovat koulutettuja asiakaspalvelun ammattilaisia, heidän työasunaan on arvokkaasti musta puku ja he palvelevat Sinua puhtailla, laadukkailla ja Sinua varten siistityillä autoillamme.

Premium - taksitilauksissa annamme arviomme jo tilausvaiheessa auton saapumisajasta ja kuljettajanne soittaa Sinulle hetkeä ennen. Haluamme huolehtia matkasi onnistumisesta heti tilauksestasi lähtien.

MEET & GREET LENTOKENTTÄKULJETUKSET

Vaivattomuutta, luotettavuutta sekä palvelua Sinulle tai vieraallesi. Meet&Greet - lentokenttäpalveluumme kuuluu automaattisesti Premium palvelumme, arvioimme aina kuljetuksen keston sekä autamme aikataulujesi suunnittelussa ja luonnollisesti ilmoitetun lennon seuranta Liuttu Servicen asiakaspalvelussa, kuljettajamme on vastassa kyltin kera ja avustaa matkatavaroiden kanssa, olitpa lähdössä tai saapumassa.

Lähtevät lennot: Kuljettajamme saattelee Sinut turvallisesti lennon lähtöaulaan

Saapuvat lennot: Kuljettajamme on Sinua vastassa lennon tuloaulassa kyltin kera

Olemme vastassa aina juuri oikeaan aikaan, tervetuloa palveltavaksemme!