Liuttu Logistiikka on tamperelainen perheyritys, joka kokonaisuudessaan työllistää lähes 100 henkilöä, joista suurin osa työskentelee erilaisissa kuljettajatehtävissä.
Haluamme olla vuoteen 2020 mennessä Pirkanmaalla asiakkaiden ”top of mind” vaihtoehto, kun he tarvitsevat joko henkilöliikenteen tai tavaraliikenteen palveluja. Lisäksi haluamme olla edelläkävijä liikkuvassa palveluliiketoiminnassa. Toimintamme kulmakiviä ovat asiakaslähtöisyys, joustavuus, nopeus sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Lähetä avoin hakemus pakettijakelukuljettajaksi

Pakettiautonkuljettaja on käyntikorttimme asiakkaisiimme päin, joten ystävällisyys ja iloisuus läpi kiireisen työpäivän on kaikkien meidän asenteenamme.
Pikakuriirijakelu on nopeatempoista ja paikoin raskastakin, joten vaadimme kuljettajiltamme paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta, kykyä ratkaista ongelmia, vastuuta omasta tehtäväkentästä ja varmoja otteita asiakaspalvelun parissa. Päivittäisiä käyntipisteitä reitistä riippuen on 50-80, joten työ on paikoin erittäin nopeatempoista. Työaika sijouttuu klo 06-21 väliselle ajalle, päivittäisen työajan vaihdellessa 5 ja 13 tunnin välillä.

Erinomaiset asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot, sekä turvallinen ja ennakoiva ajotapa ja kaupunkituntemus ovat ehdoton vaatimus pikakuriireillemme.

Järjestämme kaikille uusille kuljettajillemme työhön perehdyttävän koulutuksen. Ota haaste vastaan ja tartu tilaisuuteen. Tuellamme Sinusta kasvaa palvelu-alan huippuosaaja!

Tartu siis heti toimeen ja lähetä rohkeasti työhakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen: tyonhaku@liuttu.com tai täytä työhakemuksesi tästä.
Lisätietoja tehtävistä Sinulle antaa Tero Oksanen, tavaraliikenteen tuotantopäällikkömme. Hänet tavoitat parhaiten sähköpostitse osoitteesta: tero.oksanen@liuttu.com